payoff

  

 

 

 

 

Nieuws

 

Nieuwe samenwerking Lanuarius met Socius ICT Group (10 juni 2010)
Socius en Lanuarius zijn sinds begin mei een nauwe samenwerking met elkaar aangegaan. Door deze intensieve samenwerking hopen beide partijen hun klanten en kandidaten sneller en beter te kunnen helpen. “De intensieve en persoonlijke manier van samenwerken spreekt mij zeer aan, we verwachten op korte termijn de eerste contracten met elkaar te kunnen sluiten” aldus de HR manager, Chamss van Socius ICT Group.

Overheid geeft meer uit aan ICT (18 mei 2010)
Wereldwijd zullen de uitgaven aan ICT dit jaar gemiddeld met 4,5 procent stijgen. Dat voorspelt onderzoeksbureau Gartner. Vooral landelijke en internationale overheden zullen dieper in de buidel tasten, zo verwachten de analisten. (Bron: Computable artikel 18 mei 2010).

Beursbezoek Lanuarius overheid en ICT  succesvol (28 april 2010)
Het beursbezoek in Utrecht aan de beurs Overheid en ICT is positief verlopen. Veel standhouders zijn bezocht en er is veel informatie uitgewisseld. Daarnaast hebben we meerdere zeer interessante werkzoekende kandidaten ontmoet die we mogelijk bij onze klanten kunnen aanbieden. We verwachten in het verdere verloop van 2010 de eerste positieve resultaten die we kunnen aan schrijven aan het deze beursbezoek.