payoff

 


 

 

 

 

 

Detachering

 

Langdurige detachering periode:
In deze periode van economische mindere tijden kan er door uw organisatie gekozen zijn om het aantal vaste banen niet uit te breiden. Toch kan de hoeveelheid werk op uw afdeling groter zijn dan u met uw huidige bezetting aan kan. Detachering kan dan uitkomst bieden. Wij kunnen de door u gewenste specialist tegen een scherpe prijs-kwaliteit verhouding snel inzetten. Onze specialisten zijn ervaren en gecertificeerd op hun vakgebied.

Incidentele korte(re) inzet:
Soms kan het nodig zijn om incidenteel gebruik te maken van korte(re) of wellicht wat langere inzet van een detachering. Te denken valt hierbij aan vervanging bij ziekte of in vakantieperioden tijdens drukte binnen uw organisatie. Voor ons geldt “regeren is vooruitzien” . Het is raadzaam om mogelijke toekomstige vraag alvast te inventariseren en met elkaar door te nemen. Op deze manier hebben we altijd iemand klaar staan, als u een beroep op ons doet.

Fulltime of parttime:
Mocht u te weinig werk hebben voor een fulltime detaching,  dan is parttime inzet ook mogelijk. Door het samenwerken met een uitgebreid netwerk van gerenommeerde partners  kunnen wij u bij elke vraag helpen.  Onze organisatie is zeer slagvaardig, waardoor elke gewenste kandidaat snel inzetbaar is.

Mocht detachering in uw organisatie nodig zijn dan kunt u dat hier melden of telefonisch contact met ons opnemen .